aura pengasih

Aura pengasih adalah salah 1 anak syarikat kami dimana kami memfokuskan penggunaan bunga-bungaan yang mempunyai kelebihan atau kebaikkan tersendiri yang terdapat di dalam bunga tersebut untuk dijadikan produk mandian.

Mandi bunga ini dapat menaikkan seri wajah kerana badan manusia itu kembali segar selepas mandi bunga ini di lakukan kerana khasiat yang terdapat pada bunga ini menyerap kedalam tubuh badan.

kebaikan aura pengasih

  • Hindar ganguan sihir
  • Percepatkan jodoh
  • Mudah disenangi org sekeliling
  • Dikasihi org sekeliling
  • Melembutkan hati seseorang
  • Penyeri wajah
  • Pengikat kasih sayang
  • Pemanis kata

ramuan aura pengasih

Merupakan pati dari 7 jenis bunga iaitu bunga senduduk putih, bunga kenanga, bunga harum sundal malam, bunga melor, bunga tanjung, bunga, melati dan bunga kemboja.Semuanya gabungan wangian dari bunga-bunga yang memang terkenal dengan haruman semulajadinya. Selain tu dalam produk Aura Pengasih 7 Bunga Titisan Cenuai Shifaa ni juga mengandungi limau purut, bidara dan akar-akar cenuai seperti akar senduduk putih. Cenuai ni la yang digunakan untuk pengasih.

 

BUNGA SENDUDUK PUTIH

Mengubati penyakit seperti barah payudara, mengubati sakit sendi, mengubati resdung, selseme dan batuk. Selain itu, bunga dan daun bunga senduduk ini boleh dijadikan air minuman untuk penawar bisa ular. Untuk wanita pula, bunga senduduk putih ini mempunyai khasiat untuk mengatasi masalah keputihan, kitaran darah haid yang tidak teratur. Apa yang lebih menariknya tentang khasiat pokok ini ialah ia juga dikatakan dapatmengubati kanak-kanak yang mempunyai masalah pertuturan (lambat boleh bercakap).

KENANGA

Bunga kenanga membantu pelbagai penyakit seperti ,masalah kulit kering,bau badan , membantu menyembuh penyakit kuning,kerap demam.gout,pening kepala, demam, muntah muntah,sakit sendi,sakit otot, dan sengugut.

 

HARUM SUNDAL MALAM

Khasiat bunga sundal malam membantu pelbagai penyakit juga,seperti penyakit, bisul, bengkak, susah tidur, penambah darah, pandangan kabur, meningkat stamina, menenangkan fikiran dan hati.

BUNGA MELUR

Haruman bunga melur yang unik akan megharumkan tubuh badan kita dan kekal lama. Bunga melur juga boleh menambahkan susu ibu. Selain itu juga, bunga melur ini mempunya khasiat untuk melegakan gigitanh serangga, demam, sakit kepala dan sesak nafas.

BUNGA TANJUNG

Bunga tanjung yang wangi mampu menaikkan aura wangian yang selalu dijadikan sebagai perawatan aromaterapi dan mandian.

BUNGA MELATI

Salah satu bunga yang dijadikan sebagai wangian, penyegar dan wangian muka dan seluruh badan.

BUNGA KEMBOJA

Bunga kemboja yang mempunyai bau yang tersendiri dan amat sesuai dijadikan sebagai wangian aroma terapi.

LIMAU PURUT

Daun limau purut dan minyak pati digunakan untuk menenangkan perasaan gelisah dan ketegangan. Minyak patinya juga digunakan sebagai ramuan mandi terapeutik, rambut, menghilangkan kelumumur, melegakan kulit kepala dan mengharumkan rambut.Selain itu, limau purut digunakan untuk mengharumkan dan menghilangkan bau badan yang busuk akibat peluh.

AKAR CENUAI

Khasiat yg banyak terkandung di dalam nya & mengikut pengalaman sejak berzaman dahulu akar cenuai amat berkhasiat untuk pengikat kasih dalam hubungan, pelaris diri & niaga, agar orang suka melihat, hendak marah tetapi jadi reda kerana rasa sayangnya kepada pemilik.

BUNGA CEMPAKA

Khasiat bunga cempaka banyak dapat membantu masalah bau badan dan ketiak, keputihan,batuk,demam. Cempaka kuning untuk wanita lepas bersalin.Cempaka putih pula mempunyai khasiat untuk merawat bisul, pitam dan radang tekak.Untuk bisul dan banyak lagi.manakala Rebusan yang tidak ditambah madu boleh dijadikan ubat untuk nafas berbau(halitosis).Cempaka juga mempunyai peranan yang penting dalam industri kosmetik dan upacara keagamaan.

DAUN BIDARA

Khasiat daun bidara ialah sebagai pengusir gangguan jin dan pengaruh ilmu sihir, masalah kulit seperti jerawat pada wajah, dan panau. Daun bidara dipercaya dapat membersikan aura negatif pada wajah, mandi air bidara dapat mengembalikan aura kecantikan wajah yang mereka dan beseri kembali.

cara penggunaan

Upload Image...